Szemvizsgálati tudnivalók: 

Rendelőnkben többféle műszeres vizsgáló eszköz áll a rendelkezésünkre. A panaszok ismeretében sok esetben szükség lehet arra, hogy a helyszínen szemcseppel kitágítsuk a páciens pupilláját a mérési pontosság növelése céljából és azért, hogy a szem mélyebb részeit alaposabban át tudjuk tekinteni. A csepp a hatását – a típusától függően – 20-50 perc alatt fejti ki, tehát ennyi várakozási idővel javasolt számolniuk. Mivel a pupillatágasság a látó- és olvasóképességet némileg és átmenetileg befolyásolja, ezt kérjük vegyék figyelembe (pl. az illető legalább 4 órán át járművet nem vezethet.)

Az elvégzett mérésekről és vizsgálatokról részletes lelet készül. 

Tovább az online időpontfoglalási felületre


Online előjegyzési tudnivalók

Regisztrációt követően nyílik alkalma kiválasztani egy, az Ön számára megfelelő időpontot. 

A regisztrált személy foglalhat időpontot saját magának vagy családtagjának. Amennyiben azt nem a saját részére igényelné, kérjük, tüntesse fel. Egy személy több családtagot is regisztrálhat, de csak külön időpontra. Ha a leendő páciensünknek nincs TAJ száma, vagy azt nem kívánja megadni, akkor ennek helyére 9 db nullát kell írni. TAJ-szám hiányában nem áll módunkban támogatott készítményt felírni, és az ellátás adatai nem jelennek meg a központi adatbázisban (EESZT).

 Időpontfoglaláskor kérjük válassza ki, hogy saját részre vagy a már regisztrált családtagjának kér időpontot.

Időpontfoglalásáról visszaigazoló e-mailt kap.

Amennyiben ezen a felületen nem talál megfelelő időpontot, illetve esete sürgős, telefonon is jelentkezhet! Ha jövetele akadályba ütközik, kérjük, hogy időpontját a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb mondja le.

Sürgős, nem halasztható szemészeti ellátást igényel a hirtelen látásvesztés, a kettős látás, a nagyfokú szemfájdalom, a vegyi anyag okozta vagy más súlyos szemsérülés, a szemben lévő idegentest gyanúja. Ha ilyen esetben nem tudjuk azonnal fogadni, hívja a mentőket, vagy jelentkezzen a területileg illetékes szemészeten.